Mommy - Dolan, Xavier (Avalon, 2015)
En un Canadà fictici s'aprova una llei que permet que els pares incapaços de controlar els seus fills problemàtics els internin en un centre especial. No obstant això, Diane "Die" Despres, una mare vídua amb caràcter, decideix educar ella mateixa al seu fill adolescent Steve, que pateix TDAH i que pot arribar a resultar violent. Kyla, la veïna de davant de casa seva, li ofereix la seva ajuda a Die. La relació entre els tres es farà cada vegada més estreta, sorgint preguntes sobre el misteri de la seva vida