Eskutitzak [ . Itz laxoz. Bibliographia (iritziak) - Policarpo de Iráizoz (O.F.M. Cap.) ( 1897-1980) (1983)
"Iraizoz Aitaren leenengo 26 IPUIAK argitaldu ziren IP-en (Irugarrengo Prantziskotara-n) eta ZA-n (Zeruko Argia-n) 1922-tik 1935-ra"