Summa Conciliorum Hispaniae quotquot inveniri potuerunt ad usque saeculum proximŁ praeteritum, epistolarum ad hispanos cum earum delectu, notis novisque dissertationibus adornata / opera et studio ... Mathiae de Villanuæo ... Congregationis S. Benedicti ... ; Tomus primus - Villanuæo, Matas de (O.S.B.) (1784)
Sign.: a8, b2, A-Z8, 2A-2O8, 2P2.