Cathalogus Redemptionum factarum a Provincijs tantummodo Hispaniarum, Galliarum, et Italiarum in hoc quinto de currenti seculo a fundatione religionis, extractus sumariorum libro maiori Redemptionum totius Europarum et non amplius - Mercedarios (1693)
Relación de las redenciones llevadas a cabo desde 1618 hasta 1693, con un breve resumen al final del texto del cómputo total de redimidos