Galicia y la evangelización de América : : las órdenes religiosas - Vázquez Fernández, Luis (O. de M.); González López, Emilio (Presidencia da Xunta de Galicia, Secretaría Xeral de Relacións coas Comunidades Galegas, 1991)
Contiene: Presencia evangelizadora de mercedarios gallegos en América / por Lois Vázquez Fernández, O. de M. (pp. 71-93)