Decretum quo sanctissimus dominus noster Benedictus divina providentia, Papa XIII. nedùm altaria privilegiata perpetua, per Romanos Pontifices Antecessores suos, aliquibus Ecclesijs Ordinis B. Mariae Virginis de Mercede Redemptionis Captivorum, si quae sint, concessa, apostolica auctoritate confirmat ... Die 24. Ianuarij 1727 - Iglesia Católica ([s.n.], 1727)
Decreto de Benedicto XIII por el que se concede que las iglesias de la Orden de la Merced haya un altar privilegiado