Monialium totius Ordinis B.M.V. de Mercede, Redemptionibus Captivorum. Decretum Ad humilimas preces P. Magistri Dominici Josephi ab Astigarribia ... Dnus N. Benedictus PP. XIV. volens omnes, & singulas Ecclesias Monasteriales Monialium ejusdem Ordinis & sub cura & jurisdictione Superiorum Ordinis ejusmodi existentium .. - Mercedarios ([s.n.], 1753)
Nota manuscrita y firma de autenticación de la copia al final del texto de Francisco Lázaro de Alarcón, notario apostólico