Benedictus P.P. XIV. Dilecte fili salutem, & Apostolicam Benedictionem. Litem multis abhinc annis per Hispaniarum ac praesertim Aragoniae Regna tuum Beatae Mariae Virginis de Mercede Redemptionis Captivorum inter, atque Sanctissimae Trinitatis fratrum, tàm Calceatorum, quam Excalceatorum Redemptionis paritèr Captivorum Ordines excitatam, ac toties renovatam super juribus petendi, & colligendi à Christi fidelibus eleemosynas .. - Iglesia Católica ([s.n.], 1745)
Breve de Benedicto XIV al General de la Merced exhortando a terminar los pleitos con los trinitarios, especialmente de Aragón