Innocentius Papa XII. Ad futuram rei memoriam. Nuper pro parte dilecti filii moderni Vicarii & Procuratoris Generalis Ordinis Fratrum B. Mariae de Mercede Redemptionis Captivorum Congregationi Venerabil. Fratrum nostrorum S.R.E. Cardinalium Concilii Tridentini Interpretum exposito quod cum in Constitutionibus dicti Ordinis cap.6. dist.5. foli Magistro Generali pro tempore existenti ejusdem Ordinis cum assistentia tamen sex Religiosorum ipsius Ordinis, tribuatur facultas cognoscendi de causis Fratrum inquietorum, & incorrigibilium ipsius Ordinis .. - Iglesia Católica ([s.n.], 1749)
Se trata de una copia de la bula original fechada el 8 de agosto de 1749